Quincy viihtyi hyvin serkkunsa Quinton kanssa, vaikka tyylinsä puolesta Quinton olisi voinut luulla liikkuvan mieluummin Quentinin kanssa.

"Yeah, voitin taas! Oon kingi!" Quincy hihkui voitettuaan Quinton kivi-paperi-sakset-pelissä jo kolmatta kertaa peräkkäin.

Toisinaan koko Winterfieldien perijäperhe vieraili Roselynnin perheen luona. Tuollaisissa tilanteissa Roselynnin olohuone oli tupaten täynnä ja koko huone täyttyi iloisella pulinalla.

Rachelin vaaleahiuksiset pojat tykkäsivät hengailla Roselynnin punapäisten kaksosten Quinton ja viehättävän Qudeishan kanssa. "Onpa hyvä, että he tulevat noin mainiosti toimeen keskenään", Rachel totesi iloisena sisarelleen.

Rachel ja Harald tiesivät kuinka hankalaa oli opettaa taaperoille taitoja, joten he tahtoivat helpottaa urakkaansa mahtimaidon avulla. Quiverista mahtimaito maistui paremmalta kuin tavallinen.

Vaikka mahtimaito olikin mahtava aine, ei sekään voinut parantaa huonoa oppimismotivaatiota. Rachel oli kuitenkin kärsivällinen.

Quincy ja Quill riehuivat tyynyjen kanssa Rachelin yrmyn työkaverin silmien edessä. Quentinia veljien käytös hävetti.

"Yritäpäs hoitaa tämä pottailu vähemmällä kiukuttelulla", Rachel sanoi topakasti Quiverille, jota hieman häiritsi hänen pottailuharjotuksiaan innoissaan katseleva yleisö.

"Racheeeeel!" Harald valitti, "Enkö minä saa opettaa Quiverille mitään? Anna minun opettaa pojalle kävelyä!" Rachel tuhahti. "Anna minä nyt teen tämän, kun kerran aloitinkin", hän vastasi.

Quill tahtoi, että koko talo oli siisti. Hän kävi petaamassa kaikkien sängyt.

Quincy jaksoi aina touhuta Quiverin kanssa, eikä pikkuveljellä ollut mitään vastaan sanomista siihen, että sai leikkiseuraa.

Quincy päätti opettaa Quiverille lastenlorunkin. "Tähän loruun kuuluu tämmönen sormileikkikin", Quincy selitti innoissaan ja heilutteli sormiaan tavalla, jota Quiver ei vielä osannut matkia.

Quinn viihtyi parhaiten omissa oloissaan. Shakki oli hänen suosikkiharrastuksensa.

Quillin siisteysintoilu ulottui talon ulkopuolellekin. Puutarhanhoito oli hänestä varsin mukavaa puuhaa. "Onko pakko haravoida? Tästä ei ole mitään hyötyä, kun puista kuitenkin putoilee lisää lehtiä", Harald marisi. "Ole hiljaa ja haravoi!" Quill käski isäänsä.

Haraldin vaiva todellakin meni hukkaan, sillä Quinnista lehtikasoissa oli kiva leikkiä. Hänestä oli ihanaa, kun lehdet leijailivat ympäri pihamaata. Quiveristakin oli hauskaa seurata lehtien lentoa.

Quiver oli aina ihan innoissaan, kun joku jaksoi puhua hänelle. "Nää lapaset on tehty lampaan villasta! Ajattele, joku musta lammas on antanut villaa päältänsä ja sitten niistä on tullut lapaset", Quinn jutteli, "Ja sun lapaset on tehty punasesta lampaasta. Tosi outoa, eikö vaan?"

"Kuka tiinä?" Quiver ihmetteli, kun Quinn oli peittänyt kasvonsa kukkuluuruu-leikissä.

Vaikka Quinnista oli kivaa leikkiä pikkuveljen kanssa, oli äidin kanssa leikkiminen astetta hauskempaa.

Naruhyppely oli Quinnin lempipuuhaa pihalla.

"Sitten kun mä olen iso, ostan hienot korkokengät ja sit mä oon pidempi kuin te kaikki yhteensä!" Quinn kertoi ruokapöydässä. "Taidat ostaa aika korkeat korkokengät sitten", Quentin sanoi hihitellen siskolleen.

Quincy oli tajunnut kaipaavansa erilaista läheisyyttä kuin perhe pystyi hänelle tarjoamaan. Hän tahtoi tyttöystävän, mutta ei oikein pitänyt koulunsa tytöistä. Siksi hän päätti pyytää apua ennustajaeukolta.

"Tokihan minä autan sinua löytämään sydämesi valitun, mutta se maksaa", ennustajaeukko sanoi. "Raha ei ole ongelma!" Quincy vakuutti, "Käykö tämä 5 000 simoleonin seteli?"

"Ooh, minä näen juuri sinulle sopivan tytön! Kutsun hänet heti tänne", eukko kuiskasi mystisellä äänellä.

"Tässä hän on!" ennustajaeukko sanoi iloisesti. Quincyn naama venähti. "Ootko ihan varma?" hän kysyi ja tuijotti kauhistuneena pingviiniä, joka piti omituista ääntä ja näytti erittäin nälkäiseltä.

"Kyllä, olen varma. Tuossa se tyttö on, hänen nimensä on Riina Johansson ja hän on täysin sinun makuusi, eikö olekin?" ennustaja selitti. Quincy huokaisi helpotuksesta: Riina ainakin vaikutti viehättävämmältä kuin pingviini.

"Öö.. Moi Riina, mä oon Quincy ja tota.. nää on kai meidän ensitreffit", Quincy aloitti keskustelun Riinan kanssa. "Oh, vau! Miten mä tänne päädyin, olin vielä äsken kotona Kolmijärvellä ja nyt täällä.. Aika jännää", Riina ihmetteli, "Niin ja kiva tavata, luulisin."

Quincy ja Riina juttelivat pitkän aikaa ennustajaeukon ihmeellisestä kyvystä siirtää simejä paikasta toiseen silmänräpäyksessä. Quincystä Riina oli aika ihana tyttö, ja hän päätti kertoa sen. "Oot muuten tosi kiva.. Ja tosi nätti", Quincy sanoi ujosti Riinalle, jonka kasvoille nousi sievän punan kehystämä hymy.

"Säkin olet tosi kiva, ja aika söpökin", Riina vastasi ja halasi Quincya, "Mutta mun pitää nyt mennä, ettei vanhemmat ala ihmettelemään missä mä olen."

"Siirrä lähettiä", Quinn opasti isäänsä shakkipelissä.

Quill oli suuri apu Quiverin hoitamisessa. Hän vaihtoi veljensä vaipatkin mielellään.

Päivisin Quiver jäi kuitenkin vanhempiensa huomaan, sillä perheen muut lapset kävivät tietenkin koulua.

"Ei puuloa! Puulo pahaa!" Quiver kapinoi syöttötuolissa.

Quinn kaipasi apua läksyissä, ja Quincy oli valmis auttamaan.

Quiver oli erittäin lahjakas piirtäjä. Vähästä iästä huolimatta hän osasi piirtää jo kuin kouluikäiset.

Quinn taas oli lahjakas musiikin saralla. "Vau, soitat ekaa kertaa viulua ja oot jo joku mestari", Quincy hämmästeli.

"Harald, pitäisikö meidän alkaa miettiä, kuka lapsista olisi sopivin perijäksi?" Rachel kysäisi mieheltään. "No joo, ehkä", Harald myöntyi, "Mutta kuinka heistä voi valita vain yhtä? Minusta kaikki olisivat sopivia perijöiksi!"
"En sanonutkaan, että siitä tulisi helppo päätös", Rachel sanoi.

Päätöksen teko jäi kuitenkin myöhemmälle, sillä Harald ja Rachel olivat yhä kuin vastarakastuneita, eivätkä malttaneet pysyä erossa toisistaan.

Pahaksi onnekseen Quill sattui kävelemään ohi, kun hänen vanhempansa muhinoivat. "Nyt meni nuoruus pilalle", poika ajatteli.

Quill oli tavannut koulussa kivan tytön, jonka kanssa hän toivoi joskus pääsevänsä pussailemaan kuten Harald ja Rachel. Tytön nimi oli Liisi Naski.

Quentinillakin oli kiikarissa eräs tyttö, punapäinen kuten Liisikin. Tämän iloisen tytön nimi oli Artemis Rantu.

"Siis älä luulekaan, et mä tahtoisin liittyä teidän nörttien shakkiklubiin", Artemis sanoi nyrpeästi, kun Quentin oli ujosti oli ehdottanut yhteistä tekemistä koulun jälkeen.

Quentin sai kuitenkin luvan uudistaa Artemiksen tyyliä. Tytöstä tulikin paljon viehättävämpi kun hänen ihmeellinen sykerökampauksensa avattiin.

Rachel ja Harald tahtoivat lapsilleen parhaan mahdollisen koulutuksen, joten he ottivat yhteyttä yksityiskoulun rehtoriin. "Vähänkö hienoa, pääset seuraamaan kun meidän Quiver kasvaa!" Quincy jutteli rehtorille.

Harald ja uuden kampauksen saanut Liisi Naski seurasivat hihkuen Quiverin kynttilänpuhallusta. Quincy yritti näyttää järkevältä rehtorin silmissä, jotta lapsilla olisi paremmat mahdollisuudet päästä yksityiskouluun.

"Voi ei, tää riehuminen ja kaikki noi ylimääräiset henkilöt pilaa meidän mahikset!" Quincy vaikeroi muiden iloitessa.

Quiverista oli vain hauskaa saada huomiota niin monelta eri henkilöltä.

Kasvaminen oli kova urakka ja Quiver nukahtikin pystyyn venähdettyään pituutta oikein kunnolla.

Kaikesta sekasorrosta huolimatta rehtori hyväksyi kaikki viisi lasta yksityiskouluunsa. "JEEEEEEE näin sen pitikin mennä!" Harald karjahti riemuissaan. Hänen ilonsa näytti melkein raivolta, mutta se ei onneksi säikyttänyt rehtoria eikä hän perunut päätöstään.

Liisi ja Artemis olivat innoissaan uusista tyyleistään. He tulivat muutenkin hyvin toimeen keskenään. "Siis tosi hienoo kun meillä on samanlaiset vaatteet!" tytöt hihkuivat.

Kun Quiver oli saanut nukuttua tarpeeksi, hän kävi vaihtamassa vaatteet. Quiver oli lapsista ainoa, joka ei ollut käynyt julkista koulua, vaan hän pääsisi nauttimaan yksityiskoulun iloista heti ensimmäisestä koulupäivästään lähtien.

"Minne se Rachel on kadonnut?" Harald ihmetteli aamiaispöydässä. Sitten hän katsahti ulos ikkunasta ja näki Rachelin pihalla lumiukkoa rakentamassa.

Yön aikana oli satanut hurjasti lunta. Rachel tunsi itsensä taas lapseksi pyöritellessään suuria lumipalloja lumiukkoa varten.

Lapset olivat saaneet lumentulon vuoksi vapaapäivän. He päättivät viettää sen pihalla lumisotaa leikkien. "Lumisoturit iskee!" pojat karjuivat ja pommittivat Quinnia lumipalloillaan.

"Quinn, suojaa mua!" Quincy tahtoi käyttää pikkusiskoaan elävänä kilpenä.

"Ettepäs osukaan muhun, oon liian nopea teille!" Quiver lällätti.

Quinn kyllästyi lumisotaan ensimmäisenä ja päätyi tekemään lumienkeleitä. Pojat jaksoivat sotia pidempään.

"Pihalla oli kyl tosi kaunista, kun aurinkokin alko paistamaan..." Quinn selitti, kun kuorsaus keskeytti hänen puheensa. Quincylle lumisota taisi olla hieman liian raskasta.

Quentin oli kuntoilun sijasta syönyt kauheasti herkkuja, ja se alkoi näkyä hänen vartalossaan.

Niinpä poika päätti hypätä kuntopyörän satulaan ja karistaa ylimääräiset kilonsa kuntoilemalla.

Treeni auttoi hurjan nopeasti ja pian poika oli taas oma sutjakka itsensä.

"Enkö saisi soittaa viulullasi edes hetken?" Haraldin ystävä Kari Turhama pyysi Quinnilta, "Minä niin rakastan viuluja!"

Quinn myöntyi miehen pyyntöön. Ikionnellisena Kari soitteli iloisia sävelmiä kaikkien iloksi.

Harald ja Kari olivat työkavereita ja melkeinpä parhaita ystäviäkin. Harald luotti Kariin enemmän kuin kehenkään muuhun Rachelia lukuunottamatta.

"Ota vastaan tämä vaatimaton lahja, bestis", Harald sanoi ja ojensi pakettia Karille. "Oi, kuinka kilttiä!" Kari ilahtui. Lahjapaketista kuoriutui jättitelkkari, jonka Kari oli lahjoittanut hetkeä aiemmin Haraldille.

Vaikka Harald pitikin Karista, oli hänen kiintymyksensä Rachelia kohtaan vielä syvempää.

Quiver ja Quinn viihtyivät yhdessä. Perheen pienimmistä välillä tuntui, että he jäivät isompien jalkoihin, mutta onneksi he eivät olleet ongelmansa kanssa yksin.

"Tiesitkö, että isoisä on säikytellyt meidän äitiä sen jälkeen, kun se kuoli? Se tuli haamuna takasin!" Quinn kertoi Quiverille. "Vau, miedän isoisä on kummitus!" Quiver hämmästeli, "Miltä isoisä muuten näyttää? En mä ole koskaan nähnyt sitä."

Quincy oli joskus niin väsynyt, ettei jaksanut raahautua yläkertaan asti nukkumaan.

Quentin ja Artemis olivat viettäneet yhä enemmän aikaa yhdessä, sillä jyrkästä vastustuksesta Artemis oli liittynyt shakkikerhoon. Quentin piti Artemiksesta enemmän kuin vain ystävänä ja shakinpeluukaverina.

"Mä tykkään tytöistä, jotka tietää, miten lähettiä liikutellaan, ja sä olet just semmonen tyttö", Quentin yritti hurmata Artemiksen.

"Totta puhuen sä saat mut muutenkin ihan veteläks", Quentin kuiskasi Artemiksen korvaan.

"Ai jaa?" Artemis sanoi ja vetäisi Quentinin halaukseen, "Et uskokaan kuinka kauan oon oottanut että sanoisit noin!"

Artemiksen sanoista innostuneena Quentin suikkasi nopean suukkosen tytön huulille. "Mä tykkään susta ihan kauheesti", Quentin tunnusti suudelman jälkeen. "Mäkin susta", Artemis vastasi.

Loppupäivän nuoret istuskelivat vierekkäin samalla penkillä, jolla Harald ja Rachel tykkäsivät muhinoida.

Quinn ja Quiver tykkäsivät yhä leikkiä puuhapöytänsä ääressä samalla tavalla kuin taaperoikäisinä.

"Vitsi sä oot hyvä! Voitat mut koko ajan, vaikka ei tyttöjen edes pitäis tajuta mitään konsolipeleistä", Quincya kiukutti Artemiksen taidot SSX-pelissä.

Quentin oli ihan hulluna Artemikseen, eikä Artemis nähnyt mitään syytä vastustella pojan tulisia suudelmia.

Quentin ja Artemis tykkäsivät olla lähekkäin.

Olohuoneen vessa oli kurjassa kunnossa. Quill kuurasi pönttöä ja Quincy yritti saada korjattua kylpyammeen rikkinäisen hanan.

"Kerran mulla murtu käsi. Se sattu ihan kauheesti, ja lääkäri tutki mut stetoskoopin avulla", Artemis kertoili kauhunhetkistään Quentinille.

Quinn näytti suloiselta koulupuvussaan. Puvut pukivat poikiakin.

Quincy oli kutsunut Riinan käymään. "Tosi kiva nähdä pitkästä aikaa", Riina sanoi hymyillen.

Quincy tarjosi Riinalle muodonmuutoksen. "Vähän mä rakastan tätä kampausta!" Riina rakastui heti uuteen tyyliinsä.

"Kiitos tosi paljon, nyt mä olen paljon kauniimpi kuin ennen", Riina sanoi. "Älä hupsi, sä oot kaunis aina", Quincy sanoi ja halasi Riinaa.

"Kuka on hei paras ikinä? Mä sain kympin todistukseen heti ekana päivänä!" Quiver hehkutti menestystään Haraldille. "Niin sitä pitää!" Harald kehui poikaansa.

Quincy oli jo pitkään tahtonut suudella Riinaa, ja oli aivan onnessaan kun vihdoin sai ensisuudelmansa.

Haraldilla ja Quinnilla oli synttärit samana päivänä. Haraldin bestis Kari oli tietenkin seuraamassa hänen vanhentumistaan.

"Onpa kamalasti kynttilöitä.. Näinköhän saan puhalletta ne kaikki kerralla?" Harald pohti puhkuessaan kynttilöiden liekkejä sammuksiin.

Kaikki kiinnittivät huomionsa Haraldiin, ja Quinn sai puhallella kynttilänsä ilman suurempaa huomiota.

Haraldin muutui blondista bruneteksi vanhetessaan.

"Woah, olenpa mä pitkä!" Quinn hämmästyi kasvettuaan.

"Hyvää syntymäpäivää sinullekin, Quinn", Kari oli kohtelias ja onnitteli Quinniakin. Synttäreitä oli seuraamassa myös joku random koulukaveri.

Myös Rachel kasvoi samana iltana. Hän ei edes ehtinyt puhaltamaan kynttilöitään, kun vanhuus yllätti.

"Huh, eihän tämä muutos ollutkaan niin iso kuin pelkäsin", Rachel totesi tyytyväisenä.

Quinn ei tarvinnut suurta muutosta; hänellä oli jopa hyvät vaatteet. Tyttö sai nautintotavoitteen ja hän tahtoi viettää 50 ensitreffit.

Rachel sen sijaan vaihtoi vaatteitaan ja muutti kampaustaankin.

Harald ei suostunut luopumaan hiustyylistään vanhanakaan.

Quincy ja Riina etsiytyivät vessaan pussailemaan. He eivät tahtoneet suudella kaikkien nähtävillä.

"Mä tulin pesemään nää astiat tänne, kun keittiössä on liikaa porukkaa.. En kai mä keskeyttänyt mitään?" Quill kysyi astuttuaan vessaan. Riina ja Quincy tyytyivät vain pyörittelemään silmiään.

Kari oli rikkonut hanan ja yritti peitellä tekosiaan seisomalla vesisuihkun tiellä.

Quincy ja Riina eivät enää viitsineet hipsiä piiloon pussailemaan, vaan muhinoivat ihan avoimesti olohuoneessa. Quiver yritti keskittyä läksyihinsä.

Rachelilla oli yhä asennetta, vaikka ikää olikin tullut lisää.

"Äiti, miksi sulla on takki päällä sisällä?" Quinn ihmetteli, kun Rachel ilmestyi ruokapöytään toppatakissa. "Katsos, iän myötä tulee kaikenlaisia vaivojakin.. Minulla on niin kylmä, että on pakko pukeutua kunnolla sisälläkin", Rachel selitti.

Quinn oli seurannut veljiensä touhuja tyttöystäviensä kanssa ja tahtoi itsekin kokea pussailun huuman. "Sä kuulemma voit auttaa mua löytämään jonkun, jota suudella", Quinn sanoi ennustajaeukolle, "Mun veli uskoo sun todella osaavan taikoa ja silleen. Se on ihan vakuuttunut siitä, koska sä pystyit olemaan kovassakin pakkasessa vaan noissa vaatteissa!"

"Kyllä minä osaan taikoa, veljesi on siinä ihan oikeassa. Siihen vain tarvitaan rahaa", ennustaja sanoi ja Quinn tyrkkäsi eukon käteen ison tukun rahaa. "Huh, teille lapsille ei ainakaan ole opetettu rahan arvoa.. Hyvä niin", eukko mutisi hymyillen.

Pian pihalle mätkähti ruskeasilmäinen poika. Quinn ei malttanut kuunnella, kuka oli kyseessä, niin kovasti hän tahtoi päästä pussailemaan.

"Ootko sä koskaan pussaillut?" Quinn kysyi heti ensimmäisenä. "Ai pussaillut? Olen mä joskus.. Se on ihan kivaa puuhaa", poika vastasi häkeltymättä.

"No arvaa mitä, mä en olekaan pussaillut.. Mutta mä tahtoisin kyllä", Quinn oli hyvin suorasukainen yrittäessään iskeä poikaa.

"Voi sua, et oo koskaan pussaillut.. Anna mä lohdutan sua halaamalla", poika surkutteli Quinnin kohtaloa. Quinn otti halauksen vastaan, vaikka mieluummin olisi ottanut suudelman. Hän kirosi mielessään pojan olevan joko älyttömän tyhmä tai täysin sokea, kun ei tajunnut Quinnin suoraa vihjausta.

"Onko kukaan koskaan kertonut sulle, että sulla on tosi kauniit silmät ja että oot muutenkin tosi hyvännäkönen?" Quinn päätti käyttää vieläkin suorempia keinoja saadakseen pojan ihastumaan itseensä. "Oh, äläs nyt", poika mutisi ujosti ja punastui.

Hetken kuluttua Quinn ja poika makasivat vierekkäin tähtiä tuijottamassa. Poika taisi olla tosi hidas lämpenemään, kun ei tahtonut suudella Quinnia. Pian pojan piti lähteä kotiin ja Quinn jäi ilman kaipaamaansa suudelmaa.

Quill oli yrittänyt tutustua pihan ötököiden elämään, mutta hyönteiset eivät siitä pitäneet. Ampiaisparvi hyökkäsi epäonnisen Quillin kimppuun.

Quillin ihastus Liisi Naski kuunteli myötätuntoisena Quillin kauhukertomusta ampiaisten hyökkäyksestä.

"Voi sua parkaa.. Onneks et oo allerginen amppareille", Liisi sanoi säälivästi, "Koska muuten sulle olis voinut käydä pahasti.. Ja sitä mä en tahtois."

"Oikeesti? Tarkottaako toi, että mä olen sulle tärkeä?" Quillin sydän hypähti ilosta, kun hän kuuli Liisin sanat, "Säkin olet tärkeä mulle."

"Ja kaiken lisäksi sä olet tosi nättikin", Quill sanoi vähän ujostellen.

Liisi palkitsi Quillin kauniit sanat suudelmalla.

"Oikeasti, meidän pitäisi kai pikku hiljaa päättää, kenestä tulisi paras perijä", Rachel otti taas esille perijä-aiheen. "Vaikka minun pitäisikin nyt olla vanha ja viisas, en osaa vieläkään päättää", Harald tunnusti.

Quinn tunsi itsensä vieläkin hieman ulkopuoliseksi, sillä oli perheen lapsista ainoa tyttö. Pojilla oli aina omat juttunsa, joihin hänen oli joskus vaikea päästä mukaan.

Onneksi Quinnilla ja pojilla oli yhteisiäkin kiinnostuksen kohteita, kuten footbagin potkiminen.

Quinn rakasti sipsejä ja mussutti niitä aina, kun ei keksinyt muutakaan tekemistä.

Quill tunsi itsensä oikeaksi taiteilijaksi, kun sai pitkäaikaisen maalausprojektinsa valmiiksi. "Oon melkein yhtä hyvä kuin Simcasso!" hän tuumasi ihastellessaan maalaustaan.

Quill oli unohtanut vessaa siivotessaan housujensa taskuun saippuapullon. Kun hän lähti kouluun, hänen perässään seurasi saippuakuplavana.

"Ihanaa, ei enää koskaan koulua!" Quill iloitsi synttärikakkunsa äärellä.

Quillin synttäreitä oli seuraamassa sekalainen sakki. Jopa Quinto, lasten miehistynyt serkku, oli saapunut seuraamaan Quillin juhlapäivää.

Quill tunsi olevansa aivan huipulla kasvettuaan. Komea mies hänestä tulikin.

Melkoisen pitkä osa tällä kertaa. Kertokaahan, kenestä toivoisitte perijää. Kommentoida saa muutenkin. (: En tahdo mankua kommentteja, mutta Vuodatuksen tarjoamat tilastot kertovat, että vain murto-osa kävijöistä kommentoi.. Tietenkään ei aina ole sanottavaa, mutta olisi kiva saada palautetta ja vaikkapa parannusehdotuksiakin. Niin, ja kiitos teille kaikille 3064:lle, jotka olette tänä vuonna eksyneet lukemaan Winterfieldejä. (: 

piupau
: Quinnin taaperohiukset ja lapsuushiukset, Quiverin kehto ja potta löytyvät tästä setistä ja Rachelin yöpuku. Rachelin raskausasu on ladattu Freaky Kissista, joka on lopettanu. Samoin hänen alusvaatteensa ovat muistaakseni Boutique Emiliestä, joka on myös lopettanut. Kyseiset vaatteet saattaa löytää Sims 2 Graveyardista. (: