Kuten ehkä olette huomanneet, Winterfieldit eivät ole saaneet uusia osia pitkään aikaan, ja valitettavasti tauko jatkuu yhä. Vaikka luulin, että kirjoitusten jälkeen saisin levähtää ja pelailla vain Simsiä päivät pitkät, ei käynytkään ihan niin, vaan minulla on ollut entistäkin enemmän tekemistä. Aikaa ei vain riitä tarinan päivittämiseen, kun nyt aloitin kesätyötkin. Silti aion vielä jonakin päivänä, kun tämä kiire vähän hellittää, jatkaa legacya. Itse asiassa 13. osa on jo puoliksi valmis, joten ehkä kesäkuun aikana saan uuden osan tehtyä. En kuitenkaan lupaa mitään tapahtuvaksi ennen elokuuta - silloin työt vihdoin loppuvat, ja minulla pitäisi olla aikaa taas Simsille. :) Toivottavasti kuitenkin saisin jatkettua tarinaa ennen elokuuta. Ja kiitoksia kaikista kommenteista.

Tähti-Tyttö, (lopettaneen) legacy Marmeladen tekijä Teija on tehnyt myös kätevän oppaan aloitteleville legacykirjoittajille. Kannattaa katsastaa se läpi. Linkistä on varmasti hyötyä myös Wafflelle.

xD, en asu Lappeenrannassa. :D Ja täytyy sanoa, että sinun ja Wincyn "kinastelua" on ollut hauskaa seurata, eikä minua ainakaan haittaa että keskustelette kommenteissa.

möölli, en jaksanut laittaa lapsia yliopistoon ja lukijatkin olivat toivoneet, että välillä nähtäisiin teini-ikäistenkin elämää yliopistoaikojen sijaan. Ja joo, Quiverin nimen merkitys häiritsee vähän minuakin, mutta sana oli tarpeeksi "nimimäinen". :D Selasin muuten eri kielten sanakirjojen q-osastoja löytääkseni nimiä q-sukupolven lapsille.

Vielä kerran pahoittelut tauosta ja onnea uusille ylioppilaille ja ammattitutkinnon suorittaneille sekä peruskoulunsa päättäville ja muillekin onnitteluja ansaitseville sekä mukavaa kesää kaikille!
~ Gabrielle