Anteeksi kovasti, kun Winterfieldien blogissa ei ole pitkään aikaan ollut minkäänlaista elämää. Valitettavasti nyt on käynyt niin, että en enää jatka Winterfieldejä. Ihan rehellisyyden nimissä on sanottava, että olen menettänyt kaiken innostukseni Winterfieldeihin ja melkeinpä koko Sims-peliin, vaikka ennen legacyt ja Sims olivat suurin piirtein suurin intohimoni. Pelaaminen ei vain enää tunnu niin hauskalta kuin ennen, eikä kirjoittaminen suju samalla tavalla. Lisäksi elämässäni on tapahtunut melko isoja muutoksia viime aikoina (aloitin yliopisto-opinnot, muutin pois kotoa yms.), joten Winterfieldit eivät todellakaan ole olleet päällimmäisenä mielessä.

Tuntuu ikävältä lopettaa tämä legacy kesken, sillä en ole luovuttajatyyppiä. Mutta eikö kaksi ja kaksi viidesosaa legacya netissä olekin aika hieno saavutus silti? (: Vielä ikävämmältä lopettaminen tuntuu teidän lukijoiden ihanien kommenttien takia. Varsinkin osan 14 viimeiset kommentit saivat minut hyvälle mielelle, oli mukava tietää että minua kaivataan. Iso halaus takaisin xD:lle, comsille ja jokaiselle muullekin ja erittäin suuret kiitokset jokaiselle kommentoijalle ja kommentoimattomallekin lukijalle - ilman teitä en olisi jaksanut näinkään pitkälle. Olette ihania.

Jos tahdotte syystä tai toisesta ottaa yhteyttä minuun, niin minut löytää parhaiten Radolasta (nimimerkillä Gabrielle) ja Formspringistä, jossa voi kysellä anonyymisti asioita. Viestit saa perille myös täältä blogin kautta, mutta tuskin enää tänne vastailen.

Vielä kerran anteeksi ja kiitos,
Gabrielle